På en annan sida

På något vis har jag lyckats få fyra dagars ledigt på raken och det firade jag med att först sova i över nio timmar! Jag var tydligen trött… Det hjälpte definitivt att asfaltsläggarna tydligen turligt nog också hade ledigt för i dag var första gången på flera veckor (!!) som de inte började med sitt hackande, bankande, bullrande och köra fram och tillbaka med lastbilar- race redan klockan 06.15. Vid 8.30 tar de dock oftast paus och syns sen inte till mer den dagen. Med andra ord inte konstigt jag behövde sova. Att det finns de som inte vill vakna kl 06.15 pga sent jobbskift kvällen innan verkar de inte ha någon som helst förståelse för. Inte heller att de borde jobba på lite så det blir klart. (Jag har t o m frågat men de bryr sig verkligen inte…)

Om det var sömnen eller medvinden som gjorde att benen var pigga vet jag inte men så var det! Och jo, det var motvind också men även då trummade de på. Simningen gick också bra! Jag börjar inbilla mig att jag simmar bättre om jag inte simmar för ofta. Kan det vara så?

Får se hur många mer innesim det blir för nu längtar vi alla ut till OW-sim!

I skrivande stund har jag nu hamnat där jag önskade i går kväll när jag skrev. På Hallandskusten. Via vackra vägar och massor av dessa gula vackra rapsfält. Jag bara älskar dem! Var absolut tvungen att stanna för att föreviga några.

Har även hunnit träffa halva familjen en stund så det här att ha sitt fritids-jobb-extra-ställe bara några timmar bort är bra fint alltså!

Kram från Ingmarie