Vinterdröm come true

Jag minns hur jag i vintras och våras när vinden blåste så jag höll på att flyga i väg och kroppen frös konstant, längtade efter att få springa Skåneleden runt Åhus i sommarvärme och sol. I dag hände det och det var precis så härligt som jag trott och hoppats! Rundan är alltid fin men jag föredrar helt klart sommar-varianten veckans alla dagar.

Ett, nej många, plus är att man passerar havet och kan sprada! Kolla vattnet! Vem behöver Grekland/Karibien liksom?

Men det var innan i dag. Nu är vi i Köpenhamn. “Som vanligt” strulade Skånetrafiken men vi blev till slut “bara” 45 minuter sena. Det kan jag stå ut med för saker kan hända, men bristen av information är så usel att det inte ens går att förklara. Du som vet vet…

Vi hyr en liten, liten lägenhet med en ännu mindre toa/dusch.

Men lyan är jättemysig och området jättefint!

Kram från Ingmarie

2 Comments

Comments are closed.