Fredags-bakelser

Det känns som evigheter sen jag simmade sist och det var det! Eller åtminstone en halv. Har jag varit hemma hade jag simmat grattis med klubben i dag men i Halmstad kostar det 95kr.😜 Stockholmspris men det var det värt!

Eftersom vi inte behövde åka hem förrän nu i kväll kunde jag vara med på Marinas crosstraining. Den brukar vara tuff, eller ”veckans tuffaste pass på Sats” som en medlen förklarade det, men i dag slog den nog alla tidigare. T o m de där super-atleterna som dammar av crossfit-pass före frukost kroknade!


Själv har jag inga fungerande armar längre och benen lär vara som två styltor i morgon.😄😄Men det var så skoj att jag redan längtar till nästa gång!

Man ångrar som sagt var aldrig ett träningspass! Inte ett bad heller. Är det så som i kväll gråter jag nästan några lycka-tårar. bara jag i det stora havet med månen som lampa.  Helt ärligt så tror jag detta kan bota det mesta! Helt utan biverkningar!😍

Kram från Ingmarie

 

2 Comments

Comments are closed.