Olika skills

Helg och fint väder betyder oräkneliga bikers och hikers bland bergen. De flesta på två hjul beter sig både respektfullt, försiktigt och hjälpsamt när de kommer farande i kurvorna men det är inte utan att hjärtat stiger ytterligare några slag emellanåt. En del kommer nämligen i en helt galen fart och är totalt orädda oavsett vad underlaget bjuder på. Mest är jag nog dock imponerad eftersom jag själv är jordens mes så fort det inte är helt snubbelfritt. Och då behöver jag bara hålla reda på mina fötter!

Nåja, vi har olika skills här i livet och cykla fort är inte min. Däremot är jag hyfsat bra på att sega uppför långa backar. Även på höghöjd! Här är det extra belönande för oavsett var så kommer utsikten garanterat vara magnifik! Går det upp går det som bekant ner och då blir det fart t o m i mina ben. Det är som du kanske förstår inte helt enkelt att ta det lugnt så här i början av höghöjdsvistelsen när det är så här.

Utebassängen är så där perfekt tempererat att inte ens jag fryser och precis som förra gången jag var här så flyter jag som en kork här! (Sånt kommer jag ihåg trots att det är 5 år sedan!)
Jag har fortfarande inte fått klarhet i om det är höghöjden, en tillfällighet eller något magiskt vatten som gör det men härligt är det!

På tal om solnedgångar förresten. Inte konstigt jag älskar Sandia-berget och dalen. Det skiftar hela tiden i färg och jag tror ärligt att jag aldrig kommer kunna se mig mätt på det.

Kram från Ingmarie