Barbens-liv

Det tar ganska lång tid innan jag fryser om benen så springa barbent  i oktober är inga som helst problem. Särskilt inte när solen skiner som i dag!

Det är lite svalare om benen när jag ska cykla hem efter jobbet vid 22-tiden men oftast är jag så varm att det mest känns skönt att äntligen få komma ut i svalkan. Inte ens fingrarna protesterade mot kvällens sju grader.Hade jag haft ett stillasittande jobb så hade jag antagligen inte känt samma men så länge jag är där jag är så kommer det aldrig att hända att jag fryser innan jag får gå hem.  Hur länge barbens-livet fortsätter återstår dock att se.

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. "Herr" Johansson

    Känns alltid lite ovant (och vemodigt!) att på hösten kränga på sig långbyxorna när man i princip all vaken tid skrotat omkring i kortisar i 4-7 månader (beroende på ort och ställe).

    Vid löpning brukar överdragsbyxorna tas på vid temp. under 10C. Långärmat åker på vid betydligt högre temp. Allt beroende på väder och vind förståss.

    Har ett svagt minne av att dåtidens (70-talet?) sjuksköterskor faktiskt fick ta strid för att få bära långbyxor på jobbet. Hur är det numera? Obligatorium med långbyxor eller är det fortfarande okej att bära vit rock med bara ben? För kvinnor är det kanske bäst att tillägga i dessa tider av könsförvirring 😉

    • Ingmarie

      Långärmat åker på tidigt hos mig. Och vantar! Dock inte ännu. Få se hur länge jag pallar. Det bet i fingrarna när jag cyklade hem från jobbet vid kl 23 i kväll.

      Vi kan ha klänning med bara ben om vi vill. Jag gillar dock inte det utan vill ha långbrallor under som skydd mot både det ena och andra…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *