Bra start

Det känns som om det kommer bli bra det här. Att vara i i 08a land igen alltså. Det är väldigt mycket enklare att komma hem i mitten på april när våren garanterat är här kontra i början på mars då det fortfarande är is och massor av minus-grader. Att det dessutom är strålande sol och nästan sommarvärme gör verkligen inte ont någonstans.

Jetlagen är brutal men jag gör mitt bästa både för att komma in i rutinerna och för att hålla mig vaken.

Framförallt ser jag till att göra saker jag mår bra av. Som att njuta av solen i Humlegården tillsammans med Lisa och en ny liten människa, träna på Sats och äta god vegolunch med Yvonne.

Det som ändå mest gjort att det känns som jag är hemma är detta.

Sprada alltså. Älskar det! Tippar på att det var mellan 6-8 grader i vattnet. Hade gärna simmat en längre stund och det kommer snart! Då ska jag ha de nyinköpta termometrarna med mig så jag slipper gissa tempen. 😄

Och kolla! Årets första nyckelpiga! Har för mig det betyder tur!😍

Kram från Ingmarie