Min lilla Buddy och jag

För några dagar sedan fick jag ett litet paket med ett hjärta på posten.

Ingen avsändare någonstans men när jag öppnade visste jag direkt att det var min vän (och Sats-kollega) Elisabeth som skickat det! I fanns nämligen denna lilla söting. 😍

Hon gör massor av olika såna här och jag hade frågat om jag fick köpa en och så fick jag denna. ❤️❤️❤️
Jag har inte kommit på något bra namn ännu men hen är min lilla nya buddy på jobbet. 🥰

Och vi har jobbat på väldigt bra denna helgen. Ingen mjukstart för den stackarn…


Det är mycket och det är tufft men jag/vi kan bara göra vårt bästa. Har kunnat ladda batterierna med både ett simpass och ett löppass. Ingen av dem är några pass som går till historien för att de var så härliga men jag är säker på att de hjälper mig orka…


Kram från Ingmarie