Sko-feeling

En fördel med att bara kunna ha ett begränsat antal sko-modeller är att jag kan ta ett par sprillans nya, sätta dem på fötterna och sen direkt kuta intervaller. Behöver med andra ord aldrig “gå in” några skor som jag vet många gör. (Om det är av gammal vana eller för att de behöver låter jag vara osagt.)

Mina nya Newton var precis lika ljuvliga att springa i som de alltid är när de är nya. Ja sen också men det är något speciellt när allt studset liksom fortfarande finns kvar. De var nästan så de var för snabba för mig. Milde himmel så trött jag blev av de där intervallerna! 6 x 5 min (1 min vila) + 10 x 60-30.

Just därför tänkte jag ta det lite mer easy på simpasset men när jag väl var i, uppvärmd och leksakerna kom fram, tja då fick jag feeling och körde intervaller igen. Och det gäller ju att passa på då för vem vet när det händer nästa gång?

Kram från Ingmarie