Ny energi

Jag har hört någon som någon gång sagt att energi ger energi och oavsett om jag bara drömt det eller om det är verklighet så är det sant!

Efter en ganska sömn-skruttig natt (fullmåne, halv storm och sent jobb-pass är ingen bra kombo för mig) så ville jag helt ärligt helst bara ligga kvar i sängen hela dagen. Eller i alla fall bara såsa runt hemma, mysa och yoga med Puzzel.

Men så blev det såklart inte. Jo yogan med Puzzel men inte såsandet hemma.

I stället blev det flera timmar i skogen med Kari och Sälka. Lerigt, blåsigt och blött som bara den och alldeles, alldeles precis vad jag behövde.

Jag var nog banne mig skitig upp till halsen när jag väl var hemma igen men vad gjorde väl det? Dessutom blev jag ju ren när jag kallsimmade lite senare!

Vår simgrupp, i alla fall en liten del av den, håller i veckotraditionen och ses en gång per vecka för att simma/bada och fika. Också även det var precis vad jag behövde även om cyklelturen hem från Sicklasjön hade lite väl mycket motvind. (Dit var det dock plättlätt!)

2,8 grader i plurret, ca 4-5 grader i luften, knappt 4 min sim och massor av vind. Men inget regn! Och ja, kidsen var också i!

Allt det här gav mig massor av ny energi! Vänner, träning och frisk luft har ju den effekten.

Det enda tråkiga i dag har varit att Puzzel har åkt hem till sig. Så himla tomt här nu. Bara hoppas hon vill komma hit snart igen.

Kram från Ingmarie