Gråare än grått

Jag vet inte om jag har dåligt minne eller om det verkligen är så att det har varit och är ovanligt grått? Med några promille-få undantag har det varit grått, grått, grått och ännu mer grått varevigaste dag så länge nu att jag tappat räkningen. Är det kanske samtiden vädret speglar? Restriktioner, sjukdomar, förbud och nu kanske t o m en ny lag som begränsar oss ännu mer. Inget åtminstone jag blir så där jättemunter och glad av.

Men det går ju tack och lov att skina och vara glad ändå. man får helt enkelt peppa sig själv och göra sånt som muntrar upp ännu mer än vanligt.

Kuta t.ex. Även om det var blåsigt värre så klarade jag mig precis från regnet!

Nu blev jag förvisso ändå genomblöt lite senare men bassäng-väta är klart mycket trevligare än regnväta en kall och vindpinad dag i december. Särskilt när man har finsällskap av Inger. Mer folk än vanligt i Tyresö men ändå gott om plats!

Kram från Ingmarie