Svett och kyla

Kontraster är bra. Utan dem skulle ju inget finnas, eller hur? Hur skulle vi veta att det var ljust om det aldrig var mörkt? Eller om vi var mätta om vi aldrig är hungriga, pigga om vi aldrig är trötta eller glada om vi aldrig är ledsna?

Jag vet inte ens om jag egentligen skulle vilja leva glad, lycklig, mätt, varm och pigg för jämnan. hade jag då ens vetat att jag var glad, lycklig, mätt, varm och pigg?

Nu lär jag aldrig få veta för livet funkar ju inte så. Däremot vet jag att jag blev rejält varm på gymet och svettades duktigt både på styrkepasset och hot yogan.

Jag vet också att det var bra kallt både i luften och vattnet när jag tog av mig kläderna och gled ner i Tantos vatten. Men det var isfritt och absolut ljuvligt! Jag älskar verkligen dessa stunder och jag längtar genast till nästa gång även om fingrar och tår är helt bortdomnade och kroppen skakar.

Strategiskt upplagt

Älskar stunden efteråt då jag dricker mitt varma kryddiga te med havremjölk. Och de där handvärmarna alltså! Vilken grej!

Så tacksam jag hittat vatten jag kan simma i även om det är lite (läs mycket) mekkigare att ta sig dit än ner till Söderbysjön. Å andra sidan kommer det kännas extra lyxigt den dag jag kan det igen. Kontraster som sagt var.

Kram från Ingmarie