Allt är inte (vinter)vackert

Det är inte gnistrande snövitt överallt även om vi har drivor med snö i 08a land.  Den här vägen t ex. Den är verkligen inte vacker men den är garanterat alltid snö-och is-fri! Dvs perfekt när man vill köra intervaller!

Åt ena hållet var det nedför och medvind. Åt andra tvärtom. Så du fattar åt vilket håll det var lättast..🤪

Men 14 x 2 minuter var planerat och så blev det. Ärligt talat var det varken snabbt eller vackert (asfalt dödar mina ben nu för tiden) men jag gjorde dem!💪🏻


Vägen dit och hem är dock så där sagoskogs-vacker och solen alltså! Som jag älskar den!I dag fick jag även till ett simpass med Coach Ulf i Långbrohallen tack vare Inger och Wolff wear.  Minns inte ens när det var sist.😱 Oktober förra året? Förskräckligt! Jättekul såklart men vi kan väl säga som så att det var varken vackert eller enkelt och väldigt välbehövligt!😬


Kram från Ingmarie