Helgkneg

Det finns några extra bra grejer med mitt jobb.

1: Det gör inget om man har a bad hair day för ingen ser det ändå under mössan.

2: Man behöver inte oroa sig för att inte få ihop sina 12-15000 steg/dag. Det här är min söndag och det var typ samma i går..

3: Man behöver heller aldrig oroa sig för arbetslöshet. Särskilt inte i mitt yrke. Eller för att inte bli av med energi. Övertid och ingen rast gör en garanterat trött. Så där trött så man nästan inte orkar ta sig hem…

Fördelen med att jobba kväll är ju de där lediga förmiddagarna!🥳 Både i går och i dag har jag kutat i vårvädret! Så himla fint och härligt!

Men nu säger jag tack och hej då till detta paret. Ingen kan som sagt var anklaga mig för att inte slita ut mina grejer eller slänga saker i onödan.🤪

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Hemmakontoret erbjuder inga 19000 steg, det lovar jag! Har man tur kommer man upp i 40. Å andra sidan är det ingen som ser om man kommer direkt från spinningsalen till jobbet, därför kan man hoppa in på ett vik och sitta oduschad hela förmiddagen utan att någon märker det 😀

    • Ingmarie

      Det låter väldigt mycket både roligare och sundare än 19000 steg på betonggolv…

Comments are closed.