Sim-PT

Simma i grupp är en sak. Simma med PT en helt annan. Då blir man granskad i varje millimeter-rörelse och varje litet fel synas. Det är både läskigt och otroligt lärorikt. Särskilt när man får (nåja, det är inte gratis) PT av Anna-Karin alias Simcoachen

Trots att jag bara hört gott om denna människa så var jag allt lite nervös. Man vill ju liksom inte bli helt sågad. Inte för att jag trodde det men du vet hur högt hjärnspökena kan pladdra ibland.😱 Jag har ju kört med Simcoach Anna i Stockholm flera gånger så jag borde ju ha begripit att det skulle vara typ samma. Dvs jättebra. Och det var det. T o m superduper jättebäst! Det finns (såklart) väldigt mycket att jobba med men jag fick massor av aha-upplevelser (bl a hur jag ska använda mina triceps😀) och är proppfullt av inspiration och motivation!

Jag har kutat också. Så himla svårt att låta bli!

Yogade både i morse (eget) och på kvällen (pass). Och njutit av solen och havet förstås.

Kram från Ingmarie