Nära nu!

I dag gjorde Rait Ratasepp sin 51a Ironman på raken. Nu är det “bara” nio kvar innan världsrekordet. Det här är helt makalöst! Han håller fortfarande under 11 timmar på alla och maran oftast under 3.10! För mig är det ofattbart! Hur gör han liksom? Jag vet att han har ett fantastiskt team bakom sig och att han äter en massa men det är ju liksom bara en bråkdel av vad detta handlar om. Snacka om stark både fysiskt och mentalt!

Min grupp satte förvisso inga rekord när det gäller distans och fart (även om en del är ruskigt snabba) men de vinner alla priser när det gäller kämparglöd, entusiasm och löparglädje!

I dag bjöd jag på ett styrkepass och ett distanspass med backträning. Roligt och uppskattat! Sen är det nog ganska säkert att allt blir roligare när man får springa i denna miljön.

Kram från Ingmarie