De trogna följeslagarna

Det spelar ingen roll var man springer (undantaget är strandpromenaden) så är det alltid vind och backar. Det är mer en fråga om hur stark vind och hur branta backar.🤪

Jag valde alla möjliga i dag. Backar alltså. Vinden är ju som den är. Faktum är att jag verkligen älskar de där långa sega uppför!👌❤️

Som pricken över allt blev det även gymet. Där är garanterat ingen vind men man kan få trötta(re) ben om man vill.

Gjorde även ett kort havssim med bästa Peter. Han är en riktig viking. Jag är verkligen bara en klenis i jämförelse.😱 Peter simmar i badbrallor och dessutom längre så du fattar va? Å andra sidan är det ytterst få som havs-simmar nu ö h t och de få som gör det har “riktig” våtdräkt. (Swimrundräkten är inte alls lika varm.) Dessutom är jag faktiskt ganska stolt över att jag vågar utmana vågorna! (Ja du hör hur jag försöker peppa mig själv! Haha!)

Men Nicitas HIT-pass gjorde mig varm igen så nu är kroppstemperaturen normal och balansen återställd.

I morgon hoppas jag det blir en rejäl fest här. Du som hängt med anar kanske?

Kram från Ingmarie