Ändå bästa valet

När jag har mina dagpass, dvs när jag är driftledare/koordinator, så “måste” jag tränas på morgonen för efter är det totalt och absolut omöjligt. I alla fall inte något “ordentligt” pass där det blir svett och pulshöjning. Yin yoga hade funkat men då hade jag garanterat somnat inom 10 minuter… När det dessutom är som i dag när jag inte ens får någon lunchrast är det helt kört. Det där vet jag ju liksom aldrig innan så även om jag hade planerat något hade det högst troligt mest blivit en kass pannkaka av allt…

Så för att ta det säkra före det osäkra så masar jag mig upp och springer en omväg till jobbet för att få ihop en timme. Jag föredrar egentligen att springa efter frukost alla veckans dagar, min kropp gillar det bäst, men det funkar tack och lov i alla fall ok före. Tror också att hur trött jag än är när klockan ringer, och även om det blir mindre sömn, så blir jag piggare av den där turen ute i syrerik luft innan jag måste ha andningsskydd och visir på. För det är något man verkligen inte blir pigg av! Inte att stå och gå på hårda betonggolv heller.

Kram från Ingmarie