Äntligen söndag kväll!

Äntligen är denna jobbhelg över! Fredag-söndag kväll och vi har inte nött några stolar om jag säger så…🥺

Jag nöter väl förresten inte så mycket stolar när jag är ledig heller.🤪Dagar som dessa när vårsolen strålar vill åtminstone jag vara ute så mycket som möjligt. I går blev det tillsammans med lördagsgänget. Vi körde fartlekspass-intervaller på en modifierad bana. Den där isen gör nämligen att man måste tänka om både tre och åtta gånger.😱 Sju varv à ca 580 meter. Vila ca 1 minut. Plus uppvärmning, drills, stegringslopp, speed/”flytlopp” och nedjogg.  Fick jättebra pepp och inspiration av de andra och förutom att jag vurpade en gång (dock inte på isen utan leran😱) så gick det riktigt bra!

På tal om is så var dagens halvlånga pass minst sagt varierande… Torr asfalt, blankis, snö, gegga, torra stigar och is-sörja. Ibland svor jag, ibland ville jag löpturen aldrig skulle ta slut, ibland slog hjärtat extraslag pga rädsla när benen for bort under mig och ibland slog det i ren eufori över solen och barmarken.

Som jag längtar tills jag kan simma här igen!

Ja du fattar va…?

Mer sånt här tack!

Finns det någon vår-dans man kan göra så den kommer fortare?

Kram från Ingmarie