Det där med svett

Jag har förstått att det finns de som inte gillar att svettas. Jag är inte en av dem. Tvärtom. Jag behöver svettas. Helst varje dag. Eller fel, jag behöver göra det varje dag och gör det också. Utan att ha svettats under dagen känner jag mig helt enkelt skitig på insidan. Snudd på förgiftad till och med! Som om alla slaggprodukter och annat som inte längre behövs i kroppen liksom ligger kvar i cellerna och skvalpar runt.

I dag har jag i alla fall svettats tillräckligt och jag har njutit av varenda sekund och droppe!

Började med en dubbel The Trip.. Nummer 6 (min absoluta favvo) och nummer 28 som är den senaste och helt ok.

Nästa svettfest var gymet. En dryg timme totalt för hela kroppen.

Sist men inte minst dubbla Indoor Running-pass. De är förvisso “bara” 30 minuter/klass men jag lovar att den som vill bli trött på mina pass kan lätt bli det. Det är fullt ös direkt efter några ynka minuters uppvärmning hela vägen till slutet. Blir man inte svettig så har man helt enkelt fuskat!

Gillar du att svettas?

Kram från Ingmarie

 

2 Comments

  1. Svettas är underbart. Det känns inte på riktigt om jag inte blir svettig. Utom när jag springer utomhus så här års. Då blir jag inte svettig för att det är så kallt. Är liksom i perfekt balans med kylan och kläderna är inte ens lite fuktiga. Det är jättepraktiskt för då behöver man varken tvätta eller duscha 😀

    • Ingmarie

      Exakt! Jag blir dock svettig när jag springer intervaller. Och faktiskt lite på långpannan i dag!!! (Och jag måste allt duscha oavsett när jag ska jobba.. 😉 )

Comments are closed.