Fler upptäckter (och ännu mer svett)

Nu har jag sprungit åt alla väderstreck. I går blev det österut på riktigt fina grusvägar. Det är verkligen galet skoj att upptäcka och uppleva nya miljöer på detta viset!🤩

Jag var även en stund på utegymet. Absolut trängselfritt!😁

OW-simningen är nu också invigd. Min jätte-bassäng ligger ca 100 m från där jag bor. Hur bra är inte det?

Det är vid samma sjö jag tillbringar mina morgnar. Så otroligt härligt!

Så här fin är förresten min väg till jobbet!

På kvällen kan det se ut så här!

Och här bor jag.

Det är nära på att man vill köpa en stuga här! och man ska ju aldrig säga aldrig men just nu är mitt Hemnet-knarkande på andra ställen.

I dag har jag faktiskt varit ledig hela dagen! Känns som den varit extra lång och det har den nog för jag blev väckt redan kl. 05 av en extremt högljudd gatusopar-maskin. Är det ens tillåtet att göra sånt vid den tidpunkten? det borde inte det men de kanske har andra regler här. (Haha!)

Märkligt nog har jag ändå varit jättepigg! Antar den där solen och värmen hjälpt till. Jag är ju som sagt var solcellsdriven.

Löpningen bestod av att jag kutade till det där sågspåns-spåret jag hittat på en annan upptäckts-tur. Av en som jobbade i klubbstugan fick jag veta att spåret var 2,5 km och det stämde på pricken med min klocka. Körde tre hårda varv. Vila ca 2 min. Det var inte platt om jag säger så och svetten rann så jag nästan inte såg något till slut. Underbart!

Med nedjooggen hem blev det sammanlagt även 45 minuter distans. Plus en stund på utegymet även i dag och två simturer.

Kvällen tillbringade jag på tillsammans med några kollegor på Café Oscar som ligger precis vid vattnet och ett stenkast, ewller kanske två, från där jag bor. Ingen höjdarmat för en vego men sällskapet vägde upp allt. Och utsikten.

Kram från Ingmarie