Utflykt innan andra utflykter

Nog för att personalgymet på Lindesbergs-sjukan var bra men det slår inte ett “riktigt” gym. Ett sånt som är stort, det verkligen finns allt i och som där är fler än två personer (inklusive mig) som tränar. jag körde all-in när jag äntligen hamnade på Sats-gymet här. (Som dessutom bara ligger två stenkast från där bi bor!) Jag hoppas verkligen Anna menar sås-tempo på morgonens äventyr för mina ben är mosade.

Dagens utflykt bestod bl.a av ett besök i Röstånga för att reka inför ett annat äventyr. Den turistbyrån måste vara en av de bästa som finns. Jisses så fin och det fanns hur mycket bra info som helst både när det gäller i pappersform och live. Hon som jobbade i dag var både roligt och kunnig. Fem av fem stjärnor för det!
Vi var även vid den där sjön som vi blev så förtjusta i förra sommaren. (Som vi hittade tack vare ovan nämnda Anna!)
Simma här är rena lyckopillret! I dag var jag dock inte ensam.Det fanns både SUPare, paddlare, andra simmare och roliga fåglar.

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Det måste vara en alldeles särskilt sällsynt fågel, har aldrig sett den där förut 😂. Blir spännande att höra om söderåsenplanerna också! Vi kommer lätt kunna prata bort 25-ish kilometer i morgon!

    • Ingmarie

      ja en mycket speciell art. Finns bara i Saxtorpssjöarna! 😀
      Tack för i dag!

Comments are closed.