Ovilse (och varken klokare eller oklokare)

För första gången har jag lyckats springa helt prickfritt i Pålsjöskogen. Inte en endaste felspringning på gröna 10 km rundan minsann! Får man pris då? Dit och hem klarar jag dock utan markeringar.

Simma fel i Saxtorpssjön är nog snudd på omöjligt men vem vet. Immar glasögonen igen så kan allt hända!

 

Inter en enda gång körde vi heller fel till Anita på Börringe kloster. En liten oas med både butik, utställningar och mat. Vi har spanat in denna innan men aldrig testat förrän i dag.

På köpet hade vi sällskap av bästa Daniel och Sofie och deras två barn. Vi har inte setts på säkert 8 år men det kändes som i går! Så roligt!

Under sommaren har de “sommarmeny” och resten av året både à la carte och buffé om jag fattat det hela rätt. Personligen tror jag de hade tjänat på att ha buffé nu med för det tog en väldans tid innan maten kom och som hungrig idrottare är det aldrig skoj. Dessutom var salladen som man fick ta innan också slut så även den fick vi vänta på. Maten var jättegod men inte den godaste jag ätit. I synnerhet inte för det priset. Kaffet fick man betala extra för vilket jag tycker var lite snålt. Nu låter det som jag/vi var missnöjda men det är vi inte. Det är utan tvekan värt ett besök!

I morgon är vår resa här slut och vi är både klokare och oklokare över vår framtid. Vi vet bara att den kommer bli spännande och rolig och på en helst annan plats än där vi är nu.

Kram från Ingmarie

 

4 Comments

    • Ingmarie

      Nu har vi i alla fall bestämt oss! 🙂 Och det kommer garanterat bli kalasbra på söndag! Du är ju med och vi ska vara i Skåne. Vad kan då liksom bli fel? 🙂

Comments are closed.