En jättebra grej och en jättekonstig

Sådärja!

Nu lyfter jag mer än min egen vikt igen!


Det bästa är att det kändes både stabilt och lätt! Inte bara marklyften utan alla övningar jag körde den timme jag höll på. Gissa om jag är glad!?🥳


Det där var alltså den jättebra grejen i dag.
Den jättekonstiga är hur det (icke.)funkar när man ska lämna blodprov. Jag fick vänta en hel timme i dag. Ofta är det minst 30-40 minuter som gäller. Inte klokt! Systemet att behöva ta en nummerlapp är verkligen antikt! De har dessutom bara en stackare som tar prov och de har stängt dörren in till där man satt och väntade för provtagning innan och i stället ska alla sitta i ett pyttelitet väntrum vid kassan. Plötsligt spelar det visst ingen roll vilka virus eller bacillusker folk bär omkring på…😳🙄
Förhoppningsvis var det sista gången jag behövde ta prover där.

Kram från Ingmarie