Olika slags tavlor

Jag har varit på uppföljning hos guru-Danne igen. Stora framsteg från förra gången vilket jag ju egentligen visste. Han fixar alltid mig. Jag är helt övertygad om att utan hans hjälp hade jag inte mått så bra som jag gör nu. Sjukvården är bra i akuta skeden men när det gäller uppbyggande, förebyggande, helhetstänk och friskvård så är den i princip värdelös. Efter alla dessa år inom den vågar jag faktiskt påstå det…

Det fanns lite kvar att fixa men tror det blir helt perfekt och bra nu.😍 Troligtvis är det nog bara han och jag som förstår vad som står på tavlan och vad det betyder. Men det räcker!😃

Det kanske inte är alla som begriper vad det står på denna tavlan heller men den är klart mycket enklare att förklara.😀

Marklyft, Good morning, dead bug, utfall och hollow rock ger garanterat möra ben och core. Jag fick sällskap av bästa Kajsa och om jag får säga det själv så tycker jag vi jobbade på riktigt bra! Lastade på ytterligare några kilo över min vikt på marklyften. 💪🏻 Nu är målet 10 kilo + min vikt.😄

Helt klart hjälpte energin från de andra deltagarna och Catherines pepp!

Har du några styrkemål?

Kram från Ingmarie