28 till

Nu var det ett tag sedan jag letade Hitta ut-kontroller men i dag tog jag igen det. 28 st nya avprickade och på köpet upptäckte jag det jättefina Näsby-området. Jag är faktiskt mycket tveksam till om jag liksom hade “brytt mig om” att utforska det stället om det inte hade varit för dessa kontroller. Så himla bra grej detta är! Klockren win-win!

Jag tog även alla kontrollerna på Gamlegården. Det är ett område med lite sämre rykte och där många lever isolerat och “vid sidan av”. Förhoppningsvis lockar kontroll-jakten ut fler plus att fler lockas dit så det liksom “blandas” mer och kanske skapar en viss trygghet för ffa barnen. (Hitta-ut:are är ju liksom oftast inte så våldsamma av sig…)

SMHI hade lovat regn men det enda blöta var min svett. Det kom dock en störtskur precis när jag cyklade från crosstraining-passet men jag var redan så svett-blöt att det inte blev någon större skillnad. Haha

Innan jag kom hem mötte jag Anders vid bryggan för ett kvällsbad. Snacka om lyx och livskvalité! I alla fall för oss.

Kram från Ingmarie

2 Comments

Comments are closed.