Äntligen!

Helt ofattbart att jag lyckats pricka lediga dagar precis när det blir två soldagar. Det där i våras när det hela tiden var tvärtom har tydligen vänt. Tjoho!

Redan i går visste jag vart jag skulle kuta för det var på tok för längesedan sist. Rundan runt Sperlingsholm är en av mina favvisar här för den har banne mig allt!

Skog, ängar, platt, asfalt, stigar, vatten, blommor och vackra byggnader. Jag började hemifrån och tog mig förbi Örjans vall, upp på Sperlingsholmsvägen, utmed oändliga ängar och fält, förbi stallarna och godset, över bron och sen ner på stigen utmed Nissan tillbaka mot stan. Inte ens sista kilometrarna på cykelbanan var tråkig!

Bakom det gigantiska trädet ligger godset.

Enda molnet är att jag nu inser att det “tröga” i vänster-benet jag känt några dagar är för att ryggen är lite sned men det går ju tack och lova att rätta till! Har jag tur löser det sig tack vare vädret och min Pocket-Flowlife. (Ej sponsrad). Så bra är nämligen sol och värme för mig att mirakel kan ske! T o m fötterna byter ju humör! Flowlifen har jag haft i flera år och den har hjälpt mig förr. Annars har jag ett säkert kiropraktor-kort bokat i veckan!

Hänga här gjorde i alla fall garanterat ingen skada!

Kram från Ingmarie