Välkompenserat efter snuvning

Sånt här blir man ju lite putt på. Stängt över en vecka pga konsert och simtävlingar… Det var bara att vända och tänka ut en ny plan.

Eftersom jag (och resten av kroppen) verkligen, verkligen ville simma fick jag cykla tillbaka och vidare till stan och Actic. Det tog emot att vara inne men ibland så bara “måste” man göra undantag. Det bra var att jag slapp frysa för det är snudd på omöjligt i denna bassängen som troligtvis är en av vårt lands varmaste!

När regnet kom lite senare satt jag på tåget och tyckte mest det var mysigt. Skånetrafiken skötte sig utmärkt och det flöt på precis hela vägen hem. Så himla bra!

Det är märkligt hur snabbt Skåne och Åhus har blivit hemma för mig. (Och Anders.) Jag älskar det! Kunde inte låta bli att cykla ner till havet för ett dopp och varför skulle jag förresten låta bli? Nu har jag dessutom invigt den omtalade “handikapp-rampen” som mest är en skandal för den är inte särskilt handikappvänlig. Någon gång kanske de får till det rätt, den är omgjord x flera nämligen, men (lättroade) jag är tacksam för ännu en stege att välja mellan.

Så trots ett stängt Brottet fick jag både bra simning och utebad. Ordningen är återställd och jag är nöjd och välkompenserad.

Kram från Ingmarie