Bra fläkt

Milde himmel vad det stormar! Det är lite tur man inte har peruk eller är en person som vill ha keps/hatt för då hade det varit jobbigt.🤪   Skogen skyddar en hel del mot de där tokvindarna och hur gärna jag än velat vara kvar i solen så var det helt galet härligt att få springa på mjuka stigar igen. 😍


Kallt är det också. Jag har helt klart klenat ner mig i värmen. Skakade som ett asplöv när jag kom till jobbet. Försökte värma mig med både extra kläder och varmt kaffe men inget hjälpte.  Då vill säga. Redan efter 5 minuter på sal var jag varm igen och har inte frusit en sekund. Fördel busy kväll.🤪 Mindre skoj att behöva åka hem med en halvfull matlåda och komma hem extra sent pga stormen. Men jag kom hem och är både hel och frisk så egentligen har jag verkligen ingenting att klaga på.🙏🏻

Kram från Ingmarie