Två två-timmars

Hösten kan verkligen vara både bedårande vacker och förskräckligt hemsk. Just i dag var den det första. Bara en svag vind och några droppar regn emellanåt i ett landskap fullt av vackra färger. Inte konstigt det blev lite längre än tänk på löpturen trots mega-träningsvärk sen i går. T o m nacken ömmar!
Jag hade ju heller  ingen brådska så de där två timmarna jag kutade var inte snabba om jag säger så. Dessutom skulle jag ju stanna och fota det vackra! (Då stänger jag dock av klockan.) Det blev verkligen “mixed terrain” med allt från fina stigar och asfalt till lergegga och hinder.

Efter lunch och häng med mamma och Ulf, som nog också var ungefär två timmar när jag tänker efter, så var det dax för två härliga timmar på mitt favvo-ställe här.

Har nog fått världens bästa kombo att instruera i. Först Indoor Running med fullt ös och massor av svett och sen ett stillsamt helt osvettigt Yin yoga.-pass. Att jobba här kontra Stockholm är mycket större skillnad än jag trodde. Här är det mycket mer familjärt och liksom lättsamt medan i  Stockholm så är allt så stort och mycket. Jag gillar båda! Det är jättehärligt att plötsligt ha fått verkliga stammisar men det är också skönt att ibland liksom bara “försvinna” och vara en i mängden av alla instruktörer med olika deltagare nästan hela tiden.

Tycker f.ö denna är riktigt skoj!

Kram från Ingmarie