Trippel-fredagsskoj

Simhallsbadet har varit stängt på grund av att någon del av taket hade åkt av vid stormen. Därför var jag inställd på att behöva cykla till andra sidan stan i den isande (mot)vinden men så fick jag veta att de öppnade i dag igen! Flera dagar tidigare än beräknat! Hurra liksom! Att vattnet och omklädningsrummet var ovanligt kallt och inträdet är snordyrt bortsåg jag från. Simningen gick nämligen helt ok, duschen varm och bastun funkade så det var mest plus trots allt.

Fredag betyder också crosstraining med Marina och därmed även garanterad träningsvärk. Dvs mer träningsvärk för mina muskler gnäller fortfarande sen onsdagens drillning. Men himmel vad skoj det är alltså!

Till saken hör även att det är 20 år sedan denna härliga instruktör började sin karriär på Sats så det blev liksom ett dubbelt kalas! (Jag har fyra år kvar. Hint hint!)

Sen fanns det bara en grej till jag ville för att dagen skulle bli perfekt och eftersom Anders kommit hit med bilen (bl.a pga byte till vinterdäck) så var det busenkelt att stilla den önskan.

Ja du anar kanske.

Månskensbad är nog banne mig bland det mest magiska man kan göra! Särskilt när man är helt ensam (förutom Anders som “publik”) och det är helt stilla i vattnet. (För den som undrar så var det ca 8 grader i vattnet och 5 i luften.)

Hur har din fredag varit?

Kram från Ingmarie