Skog och andra (pyjamas)kläder

Jag älskar verkligen “min” skog här. Ännu mer faktiskt efter de där betong- och asfaltsveckorna på Mallis. Saknar dock Mallisvädret. Exakt hur mycket kan det egentligen regna???

Jag tror att om fler vistades i skogen lite varje dag så skulle vi ha färre både psykiska och fysiska sjukdomar. Att naturen har en helande effekt finns det en hel del forskning på så tänk så bra om läkare kunde skriva ut det på recept liksom tabletter eller fysisk aktivitet. Det kommer kanske. Gäller ju att läkarna själva också fattar det… Tänk dig ett recept där det står att du ska krama minst ett träd varje dag. Det är ju åtminstone garanterat biverknings-fritt!

Kanske undrar du över rubrikens “andra pyjamas-kläder”? Jag har testat dessa med helt andra både färger och logga  i dag.

Om det blir en fortsättning just där vet jag inte riktigt ännu men det var väldigt skoj!

Kram från Ingmarie