De är tillbaka! Och ett-årsjubileum

Minns du förra årets tomtar här i Åhus? Nu är de tillbaka!

Kanske det var de som lockade fram mina pigga ben igen också? Vem blir liksom inte glad av att ha tomtar som hejarklack?

Nu hoppas jag piggheten håller i sig till söndagens äventyr och kalas. Om det är tomtar som gör mina ben pigga så kommer de garanterat att vara det!

I dag var det också ett år sedan jag satte min fot på IVA här på CSK för första gången.

Känns snudd på ofattbart! Ett helt år! Vart tog det vägen? Jag räknas fortfarande som ny men är inte längre nyast och behöver fråga om allt. Jag ska erkänna att jag funderat mer än 18 gånger på om jag är tillräckligt bra för att platsa bland dessa superkompetenta kollegor (ja, jag lider en smula av Imposter syndrome) och om jag egentligen vill vara kvar men tack vare en massa pepp och stöd så känns det bättre och bättre. Jobbet är tufft och oerhört komplicerat, men jag har  världens bästa kollegor och det underlättar massor!

Kram från Ingmarie