Varannanvecka-jobbet

Det är här jag hänger varannan torsdag. Både för att träna själv och för att träna andra. Alltid lika roligt och så fort allt är klart längtar jag redan till nästa gång. Antar att det är ett tecken på att jag verkligen gillar det!

Det händer att jag åker hit till Halmstad “bara” för detta men oftast så passar jag på att göra andra saker också. Som att träffa familjen och vänner. En jag träffar så ofta det är möjligt är Nina. Hon är en av de klokaste jag känner och jag är oerhört tacksam över att få ta del av den klokskapen. Det finns inga ämnen som är tabu, rätt eller fel. Allt kan diskuteras och det är så oerhört befriande!

Sen är det ju mysigt att bara vara här i vår lilla “fritidslya”. I synnerhet när det är sol! Detta är dock inte vår lya…

Det har varit klent med simning denna veckan och nu blir det ju dels röda dagar och jobbhelg så jag passade på att få till ett pass innan jag for iväg i morse. Ovanligt mycket folk men fortfarande egen bana! Makalöst lyxigt!

Kram från Ingmarie