AW

Efter en absolut fullproppad dag där jag transporterat mig under tidspress med tub, buss, pendel, cykel och ben mellan olika jobb och möten var det väl egentligen inte så märkligt att andningen satt i halsgropen och hjärtat pickade på med lite för många slag. Tack och lov hade jag både möjlighet lyxen att få det bästa “botemedlet” mot det där onödigt höga stresspåslaget. Yin yoga med allra bästa Jenny.


Måste vara den bästa After Worken alla kategorier.? I alla fall för mig. Vilken är din?

Kram från Ingmarie.

6 Comments

 1. Bara att läsa om dina dagar får mitt hjärta att picka i 180. Härligt att du har en kropp som pallar både den mentala hetsen och den höga träningsdosen! För även träning innebär ett stresspåslag, även om den fär många av oss också är en livsnödvändig stressreducerare. Klurig ekvation det där. Men du har ju verkligen lyckats hitta din gräns och balans.
  Och du, så grymt roligt att du antagit ötillö-utmaningen! Ska bli jättekul att förlja din väg mit det målet!

  • Ingmarie

   Precis så är det! Träning är också stressande om det blir för mycket. Värst för mig är dock sömnbrist. Då rasar jag på rekordtid.Jag klarar korta högintensiva perioder men min gräns innan jag hamnar på fel sida är mikroskopisk?Balans balans balans

 2. Låter som en härlig after work. Har sparat min kaosdag till i morgon. Fredag. Hur tänkte jag då? Får nog afterworka med en cappuccino när jag är klar 🙂 Träningen avverkar jag under kaosets gång….

  • Ingmarie

   Hoppas du genomlevt på bästa sätt! Och en cappuccino att se fram emot kan ju bara bli bäst!

Comments are closed.