Landat

Hej! Jag heter Ingmarie och jag är en tröttmössa i kubik efter en 28 timmars resa dörr till dörr. Plus tidsomställning på 7 timmar framåt. Dvs värsta sorten. Men även om jag just nu känner mig som en heffaklump med gravidmage, prinskorvsfingrar, påsögon och stockben så vet jag ju att det är värt precis allt detta mekk och ovälmående. Som det där att gå upp i snorottan för att hinna men sen är det ändå förseningar redan från start pga snö och is. Inte blev det bättre av att det skulle göras en “teknisk mellanlandning” i Moskva. Det var… intressant.😳 Eller om vi säger så här. På de få timmarna vi var där fick jag i princip alla mina farhågor besannade om att ryssarna är buttra, oorganiserade och omoderna. Men vi fastnade åtminstone inte där.😜

Förseningarna gjorde att vi missade anslutningsflyget i Singapore men där var det däremot bara leende, service, ordning och reda. Precis när vi kom ut från planet stod personal redo för att ge oss nya boardingkort till ett senare flyg. Hur smidigt som helst. Och jäkligt rolig flygplats. Inkl.mycket bling bling och dyragatan-butiker.

Gjorde mitt bästa för att inte somna. Tur det funkar att yoga överallt. Tror min kropp blev lite gladare i alla fall.

Sitta instängd och inklämd på höghöjd med torr luft och käka skum flygplansmat är garanterat inte bra för någon kropp. Min protesterar som sagt var direkt. Men vi kämpade på. Utsikten var i allafall bedårande emellanåt!

Hann även kolla 3 filmer och läsa en halv bok fram till Singapore. Fråga mig bara inte vad filmerna hette för det har jag redan glömt. De var gulliga och roliga helt enkelt.

Därifrån till Perth sov jag däremot som en medvetslös. Så där så det var sittskavsvarning. Benkramp hade jag liksom redan. Jag får alltid det på långflyg. Som små spastiska ryckningar från tårna upp till rumpan. Ytterst oskönt.

Men det är konstigt hur man sen ändå kan pigga på sig. Hyrbilen, modell stor, hämtad och parkerad på hotellets mini-mini parkering, mat inhandlad och uppäten.

Och här nere kommer jag springa i morgon!😀 Barbent!

Men först ska jag hålla mig vaken längre än till kl 20…

Kram från Ingmarie

6 Comments

  1. Leo

    Värt mödan att fly mörker och ishalkan här. Idag var en liten glipa ljus i vinter mörkret med mysigt lucia firande men imorgon dundrar julkommers tåget vidare. Vi tar oss söderut med precis innan tåget når julaftons ändstation.

Comments are closed.