Från där till här

I förmiddags sprang jag en ljuvlig 2-timmarstur i Nackareservatet fina skogar.

Plus Sprada såklart! Halle min dar så härligt!

Träffade även på herr och fru Schemweta (ja den herr Alfred S) men vi sprang åt olika håll så det blev inget sällskap där inte.

Tveksamt om jag hängt med dem om vi nu haft näsan åt samma håll. Benen var trötta som attan samtidigt som jag ändå liksom kände mig pigg i kroppen. Märklig känsla…🙄 Simträningen gick i alla fall som tjohejsan så armarna var åtminstone pigga!

Den gjorde jag förresten i Halmstad för simsalabim det är där jag är nu! Älskade hemstad! Men att spontanresa med SJ är groteskt dyrt så trots att mitt miljöhjärta svider så tog jag flyget… Hade jag tagit tåget hade det tagit minst 3 timmar extra restid one way plus kostat nästan dubbelt så mycket som flyget. Det är banne mig inte klokt!

Men min hemlängtan blev för stark, har ju inte varit här sen november förra året, så när jag fick några extra lediga dagar så slog jag till. Jag orkade helt enkelt inte vänta längre. Kalla mig gärna egoist men så är det…. Ibland går man emot sina principer fastän man vet att det är tokigt. Men att få vara här några dagar och träffa nära och kära är värt allt dåligt samvete i världen.❤️

Kram från Ingmarie

6 Comments

  1. Galet det där med tågpriser ibland. När vi skulle till Umeå senast skulle de ha 12000 kr för familjen. Flyget tog samma men Gick 20 timmar fortare t/r….

  2. Om man gör det mesta rätt kan man avvika från den “rätta vägen” ibland, tycker jag. Det är inte just denna flygresa som kommer att sänka jorden, det är vad vi gör all annan tid. Härligt med en hemresa! Njut!

    • Ingmarie

      Du har så rätt! Jag är nog mer miljösnäll än de flesta i vardagen… Ingen bil, inget kött och sällan nya prylar/kläder t.ex Tack för pepp!

Comments are closed.