Två säsongspremiärer

Det (enda?) bra med höst, vinter och kyla är två saker som drar igång “på riktigt”.

1: Sprada! Det är förvisso nog fortfarande två-siffrigt i vattnet men det är nu den börjar. The real Sprada-season. ( För dig som inte vet så är Sprada mitt egenpåhittade ord för springa + bada.)

2: Indoor Running! Jag vet att det är de som gör tvärtom. D,v.s springer inne på sommaren och resten av året ute. Det finns t.o.m finns de som alltid springer inne! 😱Men för mig börjar mina IR-klasser först nu och varar fram till våren. Sen kör jag bara på bandet i absoluta nöd- och krisläge. För även om det är fasligt skoj så är ju ute bäst. Åtminstone så länge snö, is och modd håller sig borta.🤪

Vad har du för höst/vinter-säsongspremiärer?

Kram från Ingmarie

4 Comments

  1. Alltså sprada gör jag BARA på sommaren. Typ 2018. Inte andra somrar… Annars är det här säsongen för mina lurvigaste innetofflor. Äntligen får jag gosa omkring i dem. I övrigt finns det inte mycket med den här årstiden som slår den som precis var 🙂

    • Ingmarie

      Gosiga innetofflor, säckiga mysbyxor och stora tröjor är ett måste nu. Och ljus. Men jag kan absolut leva resten av livet utan det för som du så tycker jag vår förra årstid är den bästa alla kategorier!

  2. Jag fick faktiskt en liten längtan till löpbandet imorse när jag var på gymmet och styrketränade, men som du skriver UTOMHUS ÄR BÄST! 🙂

Comments are closed.