Nu börjar nedräkningarna

Du som hängt här ett tag vet ju att jag försöker leva i nuet så mycket jag bara kan men det betyder ju inte att jag inte tänker tillbaka på sånt som varit eller planerar framåt. Jag gör båda. Tycker det är jättekul att minnas och prata om underbara stunder som varit och att planera framåt. Särskilt det sistnämnda är ju förresten nästan ett måste. Om inte annat för att få mat och ha rena kläder.🤪

Just nu har jag tre nedräkningar eller vad man nu ska kalla det. På tisdag ska jag hem till min fina hemstad några dagar och i mellandagarna ska jag på ännu en kurs i Skaparladan. Både jul och nyår jobbar jag så var jag tillbringar dem är planerat sen länge. Långresan till mitt andra ”hem” bestämdes i höstas och jag längtar som en tok efter allt det där! Och det är allt lite härligt att få längta!

Och redan innan den första utflykten sker så kommer jag hinna med ännu ett PT-pass med Rafael. Sånt måste ju också planeras om det ska bli av. Dagens drill var riktigt tuff men lika bra och skoj som alltid!

Hela jag var som ett litet (svettigt) asplöv efteråt men turligt nog har jag sluppit slita allt för mycket (fysiskt) på jobbet. Däremot fick jag jobba över så det var tur det serverades extra lussebullar. Fast utan Lucia. Jag har faktiskt inte sett en enda i dag! 😱

Tur jag har mitt eget lilla “tåg”. 😀

Kram från Ingmarie

2 Comments

 1. Så härligt att ha saker att se fram emot! Själv längtar jag galet efter julledigheten, samtidigt som jag vet att jag kommer att bli galen på att ha familjen så nära hela tiden. Hahaha!

  Men jag hoppas också på att jag ska kunna dyka ner i en massa träning. Springa, köra styrka, mer och tuffare yoga etc. Tid för mig och min kropp!

  Drömde för övrigt om att jag simmade det grymt skönaste crawlsim man kan tänka sig! Undrar om det beror på dina bilder?

  • Ingmarie

   Haha! It´s a sign! Du ska simma! Om du inte kan crawla så kan du lära dig! Jag lovar! Kunde jag så kan alla! (Vågade inte ens doppa huvudet för drygt 4 år sedan…)
   Och jag hoppas verkligen din ledighet blir precis så som du önskar!

Comments are closed.