Nykär

Det är inte utan att jag känner mig nykär i livet! Igen! Det är lika härligt varje gång det sker och jag hoppas jag får uppleva det många gånger till!

En anledning är förstås att det är Ingmarie-väder nu. Och att jag samtidigt är ledig. En oslagbar kombination. Lägg till att jag är i Halmstad och äntligen kan vara vid havet så mycket jag vill, att kroppen är stark och glad, att jag får hänga med mamma, Ulf och Morgan varje dag och att jag har en massa skoj att se fram emot. (Fast det där valet hänger fortfarande över mig och i morgon måste jag ta ett beslut…)

Det har blivit ännu en slappedag vid havet och mysiga Tjuvahålan. Om du är i Halmstad får du verkligen inte missa denna lilla pärla!

Jag passade på att springa dit och samtidigt köra intervaller. Blev helt perfekt. Uppvärming, 8 x 5 minuter och sen nedjogg. Svettigt var det förstås. Så där så det sved i ögonen och jag nästan började frysa. Vid den 7:e intervallen var mitt lilla vatten jag haft med mig slut men det gick bra ändå. Gäller bara att inte stressa upp sig och jag visste att vid handikapp-badet så kunde jag fylla på hur mycket jag ville.

Det kändes riktigt bra faktiskt! Så där så jag önskar jag hade ett lopp inom en väldigt snar framtid. (Men det dröjer tyvärr någon månad…)

Avslutade med lite sim i havet men längsta simmet blev, precis som i går, i fina Torvsjön. Varför liksom ändra på ett vinnande koncept?

Foto: Margot W

Simmade över till andra sidan i dag också plus en liten tur in i en vik så det blev några kilometer in på simkontot. Helt magiskt!

Foto: Margot W

Foto: Margot W

Det blev även lite övningssim med Mogge-vovven. Det funkade riktigt bra när vi simmade jämte varandra!

Fast helt klart tycker han det är roligare när han får hämta pinnar!

Att sen få avsluta denna dagen med picknick vid finsjön, tja du fattar va? Inte konstigt jag är nykär!

Kram från Ingmarie

6 Comments

 1. B.J.

  Konstigt det där med löpning och vatten. Verkar höra ihop på något sätt. Förutom att kroppen behöver ersätta förlorad vätska med vatten, dras undertecknad till sjöar och hav under löpningen. Av mina olika löprundor går ungefär ALLA åtminstone en kort bit längs någon sjö, hav eller vattendrag. Favoritrunda just nu är en jag kallar “tre sjöar runt”.

  När jag läser din blogg märker jag att vi är flera som dras till vatten 😉

  /B.J.

  • Ingmarie

   Jag har nog en inbygd vatten-magnet. 😉
   Du också tydligen! Nu vet jag inte om du simmar men börjar du med swimrun kommer det bli ännu mer “vattendrag”. Ibland när jag har lite tidsbrist och inte har tid att hoppa i så kan jag nästan börja lipa. Finns kanske någon diagnos även för det? 🙂

 2. Som jag önskar att vi inte misstajmat dina Halmstadbesök såhär! Hade ett hopp om att få ihop det men tiden fanns tyvärr inte pga all lopp-logistik! Men nästa gång!!!

Comments are closed.