Intervall-dag

Vissa dagar är bättre än andra och vissa dagar är man starkare, piggare och gladare än andra dagar. Så är det garanterat för alla. Det kluriga kan vara att begripa när de där olika dagarna är… Åtminstone har jag inte kommit på hur det hela hänger ihop. God sömn brukar vara en grej jag i princip “måste” ha för att må bra men helt ärligt har jag haft toppdagar även med för lite sömn så helt vattensäker är inte ens den teorin.

I dag har jag i alla fall haft en sån där bra, stark och pigg dag. Bara tacka och ta emot!
Började med löpintervaller i reservatets kuperade spår. 16 x 2 min. med 1 min gå/joggvila. De var inte “snabba” men jag blev både svettig och trött och det räcker bra för mig.

Sen nästan direkt även intervaller i bassängen. 26 x 50m med 10 sek. vila. Ja det är jobbigt men kul och effektivt! Goggle-ögon får man på köpet som alltid…

Dessutom har jag varit på två olika behandlingar (kiropraktor och akupunktur) och upplevt en ljuvlig kvälls-simning.

Fortfarande två-siffrigt i vattnet men det börjar bli så där härligt krispigt! Jag toklängtar efter den dag det är en-siffrigt och jag behöver ha mössan på! Om du funderat på att testa det här med att bada/simma året runt så är det nu du ska börja! Att tro man ska börja i november är snudd på dömt att misslyckas nämligen….

Me and the ducks

Kram från Ingmarie