Fredags-boost x 3

Ledig fredag och jag har verkligen lyckats maxa den på allra bästa sätt och vis.

Nummer ett:

Simträning med coach Ulf. Alla var nog lite “nervösa” innan för detta är en helt ny grupp och sånt är nästan alltid lite pirrigt. Men det var såklart helt i onödan för dels är ju Ulf en super-coach, dels kände de flesta av oss varandra sen innan och dels är det ju ingen tävling. Så himla löjligt att ens fundera på att vara orolig! Men så där fungerar de flesta av oss människoknytt tror jag. Det var så vansinnigt roligt att vi helst ville fortsätta resten av dagen. Utan tvekan kommer detta bli en av mina veckorutiner så länge jobbet inte sätter krokben.

Foto: Ulf H

 

Foto: Ulf H

Foto: Ulf H

Foto: Ulf H

Nummer två:

Gymet! Var snudd på sovtrött när jag kom dit men det försvann på typ 28 sekunder när jag väl kommit innanför dörrarna. En timme senare var jag både pigg och hög av lycka. Som vanligt alltså.

Nummer 3:

Söderbysjön. Min lilla pärla. Jag, änderna och svanarna. 12,9 grader i vattnet blev 13 minuters sim. (En minut för varje grad är målet.)

I dag åkte mössan på efteråt. Luften var svalare än vattnet!

Hur har din fredag varit?

Kram från Ingmarie

4 Comments

 1. Alltså det är helt galet. Men jag börjar bli sugen på att bada. Du har dåligt inflytande på mig. Fast badat har jag inte gjort idag. Men sprungit en stund i solen och det är typ lycka för en som varit skadad sen i mars! Ha en finfin helg fina du!

  • Ingmarie

   Haha! Det är inte alls dåligt! Och nu när du kan kuta igen (hurra!) så kan du ju sprada!!!

 2. B.J.

  Härliga fredagar
  Kör just nu en 5-dagars vattenfasta. Håller mig då borta från allt högintensivt och ger hela kroppen en chans till återhämtning. Men ett par transportpromenader på 15-17km i det fina höstvädret blev det allt. 🙂 /B.J.

  • Ingmarie

   Wow! Starkt! Jag skulle aldrig klara det om jag inte var absolut tvungen. Antar du gjort det förut?

Comments are closed.