Fusklappar

Det spelar ingen roll hur många gånger jag kört ett Indoor Running-pass, jag behöver ändå ha en fusklapp. När jag är igång lämnar hjärnan liksom in och jag kan inte räkna längre.🤪 Frågan är om deltagarna skulle bli glada eller förfärade om det blev fler (eller färre) intervaller än jag sagt från början. Själv skulle jag bli jätteglad över fler men sur över färre.

Jag kommer inte ihåg alla övningar PT-Rafael har gett mig heller, och ibland har jag med mig någon fusklapp, men just i dag övade jag på de jag kom ihåg för stunden och det räckte lätt för en timmes gym-fest. Tänk att det kan vara så himla skoj att bli trött och svettig!

Vägen till och från SoFo-gymet är inte jordens roligaste men den funkar och är absolut roligare än tuben. Dessutom kräver den ingen fusklapp. Jag kan springa den sträckan i sömnen.

Kram från Ingmarie

 

 

4 Comments

  1. Hur funkar det med indoor running ? Har alla varsitt löpband som man springer på ? eller springer man liksom runt i en sal ? med risk att låta jättedum 🙂 har aldrig hört begreppet indoor running förutom de som springer på en inomhusbana runt runt.

    • Ingmarie

      Helt rätt! Det är som spinning men man kör på löpband. Kul och bra! Ingen blir frånsprungen och ingen risk bli påkörd eller komma vilse.:-) Prova!!!!

      • Det låter rätt coolt! Så kan man ställa in sin egen fart och alla är med oavsett hur olika snabbt man springer! Riktigt smart ide faktiskt. Vet inte om det finns här i närheten där jag bor. ska kolla!

Comments are closed.