Återhämtat trötta ben

Två dagar på raken med Indoor running känns åtminstone i mina snart 55-åriga ben för även om jag inte kör för fullt (jag måste ju orka prata lite också) så kör jag på. Dels för att jag tycker det är kul och dels för att jag hade själv blivit väldigt opepp om instruktören joggade. (Fast det kanske bara är jag?)

Så springa lugnt i skogen satt finfint i dag! 100 minuter i en kaskad av färger och ljus!

Plus en hyfsat lång simtur i Söderbysjön. Om du undrar var änderna tagit vägen så kan jag berätta att de gömde sig i vassen ända tills jag var klar. Kanske måste börja muta dem med mat för att få ha deras sällskap…

10 grader = mössdax

Kram från Ingmarie

 

2 Comments

  1. När jag gick min utbildning till spinninginstruktör fick jag lära mig att man aldrig fick ta i så mycket att man inte orkade prata. Jag lyckas inte alltid med den biten… 😀

    • Ingmarie

      haha! Inte jag heller! Och meningarna kan bli väääääldigt korta ibland. Jag är dock bra på att återhämta mig i vilan så då säger jag det jag liksom måste. 😀

Comments are closed.