Turdag

Jag hade gymdag i går. Inget ovanligt eller konstigt med det men eftersom jag kände mig ruskigt stark så lassade jag på både högt och lågt och såg till att inte en enda muskelcell förblev orörd.

Det kändes i dag om jag säger så…

Men sån värk kan jag gladeligen stå ut med och när man bara vevat igång kroppen så funkar den åtminstone skapligt. I alla fall så länge det inte ska springas för fort.
Tack och lov var Kari och fyrbenta Sällka med på att  ta det easy så vi njöt av några timmars lugn löpning i finskogen.

När vi passerade Söderbysjön hade vi alla exakt samma idé. Vilka (sprada)kompisar alltså!

Simma kan man i princip alltid oavsett hur mycket träningsvärk man har, vatten är enormt “förlåtande”, och fastän hela 50-bassängen var avstängd så hade jag egen bana hela passet. En lördag! 

Har aldrig hängt förr och kommer antagligen aldrig hända igen. Jag borde kanske köpte en lott…

Kram från Ingmarie

4 Comments

 1. Du hinner så mycket på en dag så jag förstår inte HUR det går till. Har dina dagar fler än 24 timmar? 😀 Eller så tittade du inte två timmar på dina stortår som jag gjorde…

  • Ingmarie

   Haha. Då har jag ändå inte nämt allt. (Vem vill liksom läsa om sånt där som att göra matlådor, betala räkningar och rensa bland papper… )Och jag tror faktiskt du hinner minst lika mycket!Jag glor inte på min stortå men däremot ägnar jag osunt mycket tid åt att kolla på Hemnet…

    • Ingmarie

     Precis! Men jag är en obotlig optimist så jag tror alltid jag ska hitta något billigt, större och på bästa stället!

Comments are closed.