Helgen

När jag ska jobba så brukar jag aldrig köra stenhårda pass, särskilt inte på helgerna när vi är färre personal och precis vad som helst kan hända, men tränar gör jag alltid. Precis som alla dagar förresten.🤪 Det gör mig pigg(are) både i kropp och knopp vilket är en förutsättning för att jag ska palla.

I går blev det en längre runda med Kari och fyrbenta Sälka på trailsen i Hellas. Lugnt och verkligen bedårande vackert.




Och precis som förra helgen blev det en sprada också.🤩

I dag blev det faktiskt intervaller. Snabbskorna lockade! Men jag höll det på en ”lagom” nivå. Fast trött blir man ju liksom ändå av intervaller. I alla fall jag. Det är väl det som är lite själva grejen också. 😀 12 x 2 min med 1 min gå/joggvila fick räcka.

Och ännu en Sprada. Har jag sagt att jag älskar det?😁

I morgon är jag ledig!

Kram från Ingmarie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 Comments

  1. Att bada i det mörka (på nästa inlägg som jag inte kan kommentera…) känns ännu läskigare än att bara bada. Du är modigast i världen 😀

    • Ingmarie

      Sa hon som vågar cykla jättefort ute och åka forsränning. DET är läskigt för där kan man verkligen slå sig!Bada i mörker är riskfritt. Särskilt om man har värsta pannlampeljuset på. 🙂

Comments are closed.