Bra trots allt

Jag sov ruskigt dåligt i natt (vet ej varför men skyller som vanligt på månen) och kände mig helt vimmelkantig av trötthet när klockan ringde i morse. Typ bakis trots att jag inte ens luktat på en vinkork på jag vet inte hur lång tid tillbaka.

Men upp kom jag för måndags-simningen vill jag verkligen inte missa om jag kan undvika det. En längd sen har man vaknat till liv oavsett hur få timmar man sovit och när passet var slut simmade jag t o m lite till för det gick så bra och var så himla skoj! Som vanligt alltså.

Coach Ulf. Den bästa av de bästa

Åsa är också från Halmstad så vi två förstår varandra perfekt!

I och med att jag varit ledig hela dagen så hann jag med en (välbehövlig) powernap. Sen var jag piggelin igen minsann! Varit inne i stan och hämtat ett helt gäng (nygjorda) tavlor som blivit uppspända, fraktat hem dem (vilket är lättare sagt än gjort) och kört ett riktigt bra pass på gymet.

Jag blev jättesvettig och jättetrött!

Sen har jag även gjort detta.

Åtta grader i vattnet, lätt regn, helt vindstilla och så tyst att jag hörde regndropparna.

Magiskt!

Simmade och bara njöt i nästan 10 minuter!

Så fastän man sover dåligt och det känns som om hela kroppen är en degklump när klockan ringer så kan det bli en väldigt, väldigt bra dag ändå.

Om du undrar över tavlorna så kommer de flesta vara med på vernissaget den 28/11.

Kram från Ingmarie

 

2 Comments

 1. Som vanligt hör kommentaren till det senaste inlägget (eftersom jag aldrig kan kommentera där). Träningsdagböcker i papper alltså:

  Jag hade papperskalendrar länge. Sen gick jag över till Funbeat, men när det försvann försvann också min träningslogg. Löpning och cykling finns på strava men allt det där andra skrivs aldrig ner. Tråkigt. Älskar att läsa de gamla pappersdagböckerna. Kanske ska skaffa en sån igen!

  • Ingmarie

   Det är just det jag tycker är synd och “oroande”. Att en web-sida ju när som helst kan försvinna! Mina pappersböcker borde inte försvinna så lätt…

   Märkligt att du inte kan kommentera. Ingen annan som sagt något faktiskt…

Comments are closed.