Valen man gör

Som jag ser det har man alltid minst ett val oavsett när det gäller träning i allmänhet och intervaller i synnerhet.

Om kroppen är seg och benen bly på den planerade intervall-dagen, och man är frisk och hel för övrigt, så tänker jag att antingen lägger man ner det helt och kör något annat/inte alls eller så kör man som planerat och ser det som ett extra bra skallbens-pass.

Jag valde det sistnämnda i dag. Igen. Det är nämligen så jag i princip alltid väljer.Trötthet är liksom ingen riktigt bra ursäkt för att skippa intervaller. Eller träning ö h t förresten. 🤪

Det var segt men det blev inte segare, tvärtom, och som alltid ångrade jag mig inte.

5 x 6 min. + 10 x 30-30 blev det och även om farten var långsam så var det snabbare än om jag inte kört intervaller.

Belöningen blev en härlig eftermiddag i Alvik med iceswim, gofika och skratt tillsammans med några av simtjejerna. I dag var vi Alvik och även om jag både bott där och kutat tusentals gånger jämte vattnet så har jag aldrig varit i. Jag hade helt enkelt inte kommit på grejen med det här på den tiden.

Made by Josefin

Är så tacksam jag kan träffa dem på det här sättet och att vi har så många fantastiska sim- och badställen i vår huvudstad. Det faktiskt makalöst!

Även detta är ju faktiskt något jag valt att prioritera. Hela livet väljer vi och dagens val påverkar morgondagens. Så välj noga. Både vad/hur du gör och vad/hur du tänker. Det är ju till slut valen som blir ditt liv.

Kram från Ingmarie

6 Comments

  1. Lisa

    Men så härligt Ingmarie. Hela dagen blir alltid så mkt bättre när man klarat av de där planerande intervallerna:) Låter som ett bra pass.

    Kram!

Comments are closed.