Massor av hål!

Nu har isen lagt sig även i Årstaviken. Det är bara en smal sträng på mitten där båtarna går som är isfritt. Jag sprang den längre rundan om Liljeholmen i dag. Det är verkligen fint där och jag önskar jag hade ställt mig i kö när jag föddes för att få en kolonistuga där. Nu är det liksom inte lönt för jag kommer hinna både dö och begravas innan. Men utsikten och omgivningarna kan jag njuta av oavsett!

En rolig grej är att vid precis varje brygga med badstege så finns ett litet hål lagom att bada i trots all is. Gissa om jahg är tacksam att fler kommit på det här med vinterbad! Jag nyttjade ett av dem. Hur skulle jag ha kunnat låta bli? Fanns till och med en pinne att hacka upp den tunna isen som hunnit bildas!

Det slår aldrig fel för sen var jag ännu piggare och mer redo för jobbet.

Kram från Ingmarie

 

 

2 Comments

  1. Jag och en kollega tog också ett kallbad innan jobbet i fredags. Blev helt klart pigga 🙂 men sen huttrade jag hela dagen eftersom det inte gick att få en varm dusch efteråt. åste planera bättre så att det går att duscha varmt efteråt.

    • Ingmarie

      Jag duschar aldrig varmt efter. Gjorde det en gång och fick ett vansinnigt blodtrycksfall. Bättre ta på dig mycket och dricka varmt. Duscha när du tinat upp. Sen vänjer man sig. Jag kan ju vara i ganska länge nu utan att ens huttra. Det är mest händer och fötter som sätter stopp.

Comments are closed.