Nummerlapp!

Plötsligt händer det! Jag har kutat lopp i dag! Alltså det var inget stort arrangemang men du vet, det var trots allt ett sånt där riktigt med nummerlapp, tidtagning och medlöpare. 😀

Det var ren flax att jag ens såg att Lunchloppet var. Jag slösurfade på väg till jobbet i går och det var då jag hittade det. 😁 På bara någon minut hade jag både anmält mig och betalat. Så kan det bli när spontaniteten får styra och det är ju oftast då det blir bra. Och det blev det!

Jag kutade från Slussen till starten vid Blå porten på Djurgården och lite runt där som uppvärmning.

Loppet var exakt 5 km och gick på böljande grus-och asfaltvägar. Jättefint! Det kändes helt ok hela vägen och jag hade bra med energi. Mitt mål var att komma under 25 minuter (det var min skamgräns) och under 24.30 så skulle jag vara helt tillfreds. Jag hade ju liksom inte precis laddat.🤪 Klockan stannade på 23.45 så det är jag verkligen nöjd med! Det är faktiskt ganska exakt 7 minuter långsammare än mitt PB. Fast det var i en annan tidsera. Kanske t .o.m i en annan kropp. Haha!

Gillar den här typen av lopp jättemycket! Man kommer, kutar och sen drar man vidare. Inget utdraget utan snabbt och enkelt!  Jag sprang vidare till bästa SoFo-Sats vid Medis (backen upp förbi Slussen och Götgatan var allt lite seg🤪) och körde nästan en timme där innan jag åt lunch. Lägligt nog precis när dagens regnskur kom.

Avslutade denna härliga träningsdag med ett simpass på egen bana (!!) i Eriksdalsbadets utebassäng.

Och just det ja, jag har klippt mig också. Inte en sekund för tidigt! Visst syns det? 🤩

Men sen har jag faktiskt tagit det lugnt. Målat lite och ätit middag ute på balkongen. ❤️

Så med facit i hand verkar den där skyltens meddelande i går inte ha påverkat mig så jättemycket. 😄

Kram från Ingmarie

 

 

2 Comments

Comments are closed.