Starkare (?)

Den som söker finner heter det ju men i detta fallet var det snarare att jag visste att just denna cykelbanan några kilometer hemifrån är isfri året runt. Något bra projekt Stockholm stad har. Isfritt är alltid bäst men särskilt när man vill köra intervaller!

Den är inte så “vacker” men hyfsat platt även om det mitt i är en lång obrant backe som ger ett härligt flow nedför men kan ge ruskigt sega ben uppför. Jag tror dock Playitas-backarna gjort mig en smula starkare för det gick riktigt bra! 4 x (5-3-1) min. Såklart jag blev trött men liksom inte slutkörd.

Mitt hyfsat flitiga styrketränande har nog också gjort mig starkare. Rev av ett riktigt bra gympass med bl.a nästan 2,5 ggr min egen vikt på favvo-släden. För starke Adolf är det antagligen peanuts men för mig är det bra och man ska ju bara jämföra med sig själv, eller hur?

Kram från Ingmarie

2 Comments

Comments are closed.